zaterdag 18 januari 2014

Originele Satanismului

Originile Satanismului

 - Satanismul nu este o invenţie creştină
 -  Satanismul a apărut înaintea Creștinismului, precum și a celorlalte religii.
 - Satanismul nu este despre sperietori, spiriduși, vampiri, monștrii de Halloween sau alte entități asemănătoare.
 - Satanismul nu înseamnă ''diabolic''.
 - Satanismul nu este o ''reacție'' la creștinism.
 -  Satanismul nu este creația lui Antor Szandor LaVey.
 - Satanismul nu înseamnă și nu este despre moarte.
 - Satanismul Adevărat este despre evoluția și împuternicirea omenirii pentru a ajunge asemenea Zeilor, precum a fost intenția Tatălui nostru Creator, Satan.

În Taina cunoașterii Mele, nu este alt Dumnezeu în afară de mine'' 
- Satan, în ''Pacea fie peste El''. 

În urma secolelor de dezinformare şi minciuni în timpul cărora cunoștiințele au fost îndepărtate în mod sistematic, puțini oameni mai înțeleg sau știu ce înseamnă ”Satanismul” cu adevărat.

Creștinii au avut libertatea de a dicta, fără a întâmpina nici un fel de rezistenţă, ceea ce ei cred că Satanismul înseamnă. Pentru a realiza asta, adevărul trebuia să fie distrus. Biserica Catolică (originala biserică creștină și locul de unde au evoluat toate celelalte secte creștine), au torturat până la moarte milioane de bărbați, femei și copii inocenți în cele mai atroce feluri, în timpul ”Inchiziției”. Unii dintre copiii care au fost arși de vii în așa-numitele ”cuiburi vrăjitorești” avea chiar și doi ani.1

Creștinii declamă și delirează cu privire la ”noua ordine mondială”, ordine în care toate identitățile, culturile, intimitatea personală și libertatea  vor fi pierdute, iar omenirea, după ce va fi însemnată cu semnul fiarei, în mod sistematic va fi concentrată într-un stat mondial al sclaviei. Ceea ce ei nu reușesc să vadă este faptul că, în adevăr, propria lor ”religie” împreună cu biblia lor au fost și continuă să fie rădăcinile planurilor pentru acest regim. Tot ceea ce se află în biblia creștină a fost furat și corupt din religiile păgâne care au precedat Iudaismul, Creștinismul și Islamul cu sute și mii de ani. Prin iudaism și prin unealta sa: creștinismul, toate învățăturile originale ale lumii  (care nu erau decât CONCEPTE) au fost furate și concentrate în ”singurul dumnezeu”; corupte în arhetipuri evreiești, caractere evreiești și locuri fictive pentru evrei. Acest fapt i-a dat întregii rase evreiești o istorie falsă, o putere politică și ”spirituală” pe care nu o aveai până atunci și la care nu erau îndreptățiți.

Biblia, la rândul ei, este o unealta subliminală extrem de puternică, care are ca scop principal controlarea maselor. Oricine poate deduce că această lucrare este scrisă de oameni, căci este plină de contradicții. Învățăturile acestei cărți le-au fost trâmbițate oamenilor încă de la o vârsta foarte fragedă. O minciuna trebuie întărită periodic, în opoziție cu adevărul care poate dăinui de unul singur. Deoarece cunoștințele spirituale împreună cu puterea ocultă au fost îndepărtate din rândul populației și ținute în mâinile a câtorva ”aleși”, populația neștiutoare a ajuns să fie fără nici un ajutor în fața celor care folosesc aceste puteri împotriva lor. Planul este acela de a crea un stat de sclavie de ordin mondial, avându-i pe acești câțiva ”aleși” ca și conducători. Bineînțeles că făptașii dau vina și Îl acuză pe Satan pentru toate acestea, pentru a crea distracția necesară, în timp ce ei se folosesc de puterea ocultă pentru a-și atinge scopurile. Ei sunt renumiți de-a lungul istoriei ca hoți, care jefuiesc și apoi dau vina pe dușmanii lor pentru tot ceea ce ei sunt și fac cu adevărat, în timp ce ei se se ţin pe ei înșiși la cel mai înalt nivel al respectului și inocenței.

Religiile originale, acum cunoscute ca și ”Satanism” (apropo, ”Satan” înseamnă ”inamic” în ebraică), au fost toate centrate  pe ceea ce este cunoscut ca și ”Magnum Opus” sau ca ”Marea Lucrare”. Acela care este cunoscut drept ”Satan” este în fapt adevăratul nostru Zeu Creator. A fost împiedicat de către ceilalți Zei să își termine lucrarea cu omenirea, aceea a divinizării ei. Dumnezeirea/divinizarea înseamnă perfecțiune fizică și spirituală. Dacă vei continua să citești acest articol, îți vom dovedi asta.

Șarpele poate fi observat peste tot în relicvele și construcțiile antice. Șarpele a fost ținut sacru în toate ariile lumii antice. Satan este Zeul Ea,cunoscut şi ca ENKI, unul dintre primii Nefilimi care au aterizat pe planeta noastră și care a pus bazele primei civilizații. În mitologia Sumeriană, simbolul lui Enki a fost întotdeauna șarpele.



Șarpele reprezintă ADN-ul, forța vitală și Kundalini și a supraviețuit ca o emblemă a medicinii umane și veterinare, unde simbolizează viața și vindecarea. Acest simbol sacru a fost profanat și blasfemiat, numai de când iudeo/creștinismul a intrat în scenă. 

Fiecare dintre noi suntem familiarizați cu termenul ”căzut” (vezi "îngeri căzuţi"). Acest termen a folosit din abundență de către clerul creștin, atunci când făceau referință la Satan și Demonii Sai. În adevăr, ”căzut” se referă la Șarpele Kundalini (care a fost întotdeauna asociat cu Zeul nostru Creator, Satan), șarpe care s-a prăbușit în întreaga omenire și care acum zace în stare latentă la baza coloanei vertebrale. Datorită acestui fapt, omenirea operează la momentul de față la un nivel scăzut de înțelegere spirituală. Abuzuri nepăsătoare la adresa copiilor și a animalelor, războaie fără rost, brutalitate și corupție interminabilă sunt toate un rezultat a prăbușirii Șarpelui Kundalini.

 ”Pomul Vieții”, concept care a fost furat din anticele religii păgâne și care a sfârșit în cartea biblică a Genezei, a fost prezent în multe părți ale lumii antice în frize pe pereții templelor și în unele morminte.  ”Pomul Vieții” este de fapt o mapă a sufletului uman. Tulpina este coloana vertebrală iar ramurile sunt circuitele prin care curge Chi-ul (bioelectricitatea). 

Șarpele Kundalini este elementul care împuternicește sufletul, invocând toate stările de super-conștiință, cunoscute ca ”samadhi””Zeul-Soare” este în adevăr sfera cu Chi (bioelectricitate) condensat, care este circulată prin vizualizare prin fiecare Chakră (Zeu) în parte, cu scopul de a întări și purifica sufletul, în cadrul unor meditații specifice. Acesta este primul stagiu al Magnum Opus-ului.

Relatările prezente în biblia iudeo-creștină despre oameni care trăiau sute de ani, au fost preluate din obiectivele Magnum Opus-ului. Acesta este locul spre care ”vrăjitoria” conduce - alchimia sufletului. Acesta este totodată şi cea mai profundă lucrare a minții umane: realizarea dumnezeirii, care este dreptul prin naștere dat Neamurilor (ne-evreii) de Creatorului nostru Satan.

 
Nimbul prezent în multe picturi este ”puterea vrăjitorului” dată de Kundalini după ce acesta a fost ridicat. Creștinii au furat acest concept din religiile originale atât din est cât și din vest. Spre exemplu, Buddha este înfățișat cu un nimb, la fel ca mulți alți Zei Hinduși. 

Era în care religiile originale erau în floare a fost cunoscută drept ”Era de Aur”. În urmă cu aproximativ 10.000 de ani, Zeii ne-au lăsat singuri. Acest articol nu va trata aceasta tema și nici nu va răspunde întrebărilor de genul”cum” sau ”de ce”. Acest subiect va fi dezbătut într-un alt articol. Zeii sunt o rasă de extratereştrii. Ca idee, au fost mai multe rase extraterestre care au trăit pe Pământ și care au avut diferite interese cu ființele umane, fie ca prieteni, inamici sau neutrii.

Zeii principali care au interacționat cu omenirea și care sunt creatorii noștri (prin inginerie genetică), sunt dintr-o rasă de extratereștrii cunoscută ca ”Nordici”. Locuiesc în întreaga galaxie în diferite sisteme solare. Sunt foarte avansați în cunoștințe, inteligență și în spirit. Unii sunt de ajutor omenirii - precum este Satan și Zeii antichităţii, care în cele din urmă au sfârşit sub eticheta de ”Demoni”. Alții sunt neutrii, iar alții au lucrat și continuă să lucreze spre distrugerea noastră. Fundalul cu privire la creație poate fi găsit în detaliu în alte articole de pe acest website. S-a purtat un război din cauza omenirii, război în care, de o parte era Satan și Demonii Săi - care doreau să ne dea cunoștința și îndrumările necesare pentru a ne putea ridica la perfecțiunea fizică și spirituală de zeu, în timp ce de cealaltă parte luptau inamicii care doreau să ne țină ignoranți din punct de vedere spiritual, pentru a ne putea folosi sufletele ca supliment gratuit de energie.
În multe scrieri de natură spirituală sau ocultă, termenul ”Zeu/Dumnezeu” sau”Zei/Dumnezei” a fost folosit și în referire la cele șapte chakre. Datorita secolelor în care cei care aveau cunoștințe spirituale erau persecutați, aceste scrieri au ajuns să fie codificate, cunoștința fiind ascunsă sub formă de alegorii și cuvinte cheie. Numărul ”șapte” este repetat la nesfârșit în biblia iudeo/creștină. Acesta este furat și corupt din cele șapte chakre principale ale sufletului. Varianta originală a crucii avea toate cele patru brațe egale, precum se poate observa și în multe sigilii ale Demonilor, cu punctele (reprezentații ale chakrelor) evazate. Un alt exemplu bine cunoscut, este Crucea de Fier a Naziștilor; în adevăr aceasta este forma sufletului uman, reprezentând cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă), care sunt componente ale sufletul uman. Numărul ”patru” este un alt număr furat și corupt în biblia iudeo/creștină. Cel mai țipător exemplu este cazul celor ”patru evanghelii”.

Tarotul, care este originar din Egipt și care se bazează pe constelații (Egiptul a fost centrul Alchimiei Spirituale - motiv pentru care a fost atacat în nenumărate rânduri de evrei, creștini și bineînțeles, musulmani. Vezi incendierea Bibliotecii din Alexandria), a evoluat într-un set de cărți; cărțile de joc pe care le avem cu toții astăzi, își au evoluat tot de aici, imediat după ce Atuul a fost îndepărtat. Tarotul este plin de mesaje și instrucțiuni pentru realizarea Magnum Opus-ului. Din Tarot, evreii au derivat și și-au creat ”Torah”, în care învățăturile originale sunt corupte complet. ”Torah-ul” evreiesc mai este cunoscut și sub numele de ”Cele Cinci Cărți ale lui Moise” (un alt caracter fictiv evreiesc, care își are rădăcinile în istoria vieții lui Sargon și Thutmose) sau”Pentateuh”. Cele cinci cărți ale lui Moise au avut ca punt de plecare cele cinci capitole/seturi ale Tarotului: Baghete/Tije (elementul focului), Monede (elementul pământului), Pocale (elementul apei) și Săbii (elementul aerului), împreună cu Atuuri, care au fost îndepărtate și care simbolizau eterul sau chintesența. Toate aceste elemente sunt esența sufletului uman (al cincilea element, chintesența, le ține pe celelalte patru împreună), fiind implicate în lucrarea Magnum Opus.

Toate caracterele și arhetipurile evreieşti din biblie nu sunt decât niște impostori construiți din Zeii Păgâni.”Isus” NU este o ființă reală, ci un CONCEPT. Pentru acei creștini înșelați, care cred că l-au experimentat pe”Isus”, în realitate au avut de a face și au comunicat cu ființe extraterestre nefaste. În timp ce Aleister Crowley se afla în transă, a desenat imaginea a ceea ce e cunoscut ca ”Iehova” (o corupție a ”YHVH”-ului, care este un alt lucru pervertit din cele patru direcții și elemente, care îi face ”numele” ușor de pronunțat): ceea ce a ieșit, era imaginea unui Gray (extraterestru inamic). La acel moment, cunoștințele despre extratereștrii nu erau atât de larg răspândite, neexistând nici poze cu aceștia. Despre aceleași ființe se spune că au făcut un târg cu Vaticanul: suflete în schimbul bogățiilor și a puterii, în mâinile câtorva. Pentru a putea realiza acest lucru, toate cunoștințele spirituale și oculte trebuiau să fie îndepărtate. Nici o escrocherie nu poate avea succes dacă victimele au cunoștință de cauză. Pentru a deveni o victimă deplină, trebuie să fii neștiutor.
Satan este Acela care aduce cunoștința și iluminarea. El nu are nimic de ascuns.

Întorcându-ne la nazarinean, crucifixul - despre care pot adăuga că nu a fost întâlnit în nici un loc de închinare înainte de secolul al IX-lea - este un alt simbol exploatat și creștinizat din cele patru pătrare; arhetipul evreiesc”Isus/Yeshua” nu este decât un CONCEPT. Acei 33 de ani despre care se spun ca el i-a trăit, reprezintă cele 33 de vertebre ale coloanei vertebrale prin care Șarpele Kundalini urcă. Crucificarea semnifică Magnum Opus-ul: torturarea, moartea, învierea. În originile care simbolizează aceasta lucrare sunt incluși Fenixul Egiptean (moartea și învierea din cenușă), Zeul Egiptean Set - care a fost crucificat pe o ”furka”, povestea lui Isis și Osiris, poveste în care Osiris a fost desfigurat și tăiat în nouă bucăți și înviat mai apoi de Isis.

Evreiasca ”Fecioară Maria” este un impostor corupt al lui Astarot. La fel și arhanghelul Mihail, care a fost furat din Marduk. Arhanghelul ”Gabriel” a fost furat din Zeul egiptean Toth, Rafael a fost furat din Azazel, iar Uriel din Beelzebub. Din nou, o altă exploatare a celor patru pătrare.

Sexualitatea a fost din totdeauna reglementată și privită cu dezaprobare de către biserica creștină. Aceasta se datorează faptului că, sexualitatea și orgasmul - forța vitală - sunt esențiale ascensiunii spirituale și a înălțării Șarpelui Kundalini. Deoarece biserica nu avea cum să supravegheze activitatea sexuală, au dezvoltat o doctrină a terorii extreme. Populația, dezbrăcată de orice cunoștință și putere spirituală (ignoranța = frică) a căzut victimă acestei minciuni. ”Iadul” a intrat în scenă. Cuvântul ”iad” (în engleză ”hell”, germană ”Hölle”) provine din cuvântul scandinav ”Hel”, care înseamnă ”lumea de dincolo”. În adevăr, ”cer” și ”iad” sunt cuvinte cheie pentru Chakra Bazală și Chakra Coroanei. Biserica creștină a depus toate eforturile posibile pentru a înlocui orice fel de asociere spirituală cu aceste numere și orice număr semnificativ care a fost relaționat sufletului uman (cum e cazul numărului 144.000, care este numărul ”nadiilor” sau ”circuitelor” din corpul uman, prin carecirculă forța vitală). Numărul doi devenise sinonim cu Satan. A doua chakră este Chakra Sexuală și controlează sexualitatea umană, așa că, bineînțeles că orice asociere cu numărul doi trebuia să primească o conotație”diabolică”. Orice blocaj în cea de-a doua chakră, ține individul complet înrobit din punct de vedere spiritual, deoarece forța vitală rămâne complet inactivă în prima chakră.

Prin intermediul fricii, credințele și gândurile oamenilor pot fi controlate. Omenirea a fost condusă înspre a crede că acest ”dumnezeu atotputernic și omniprezent” le știe fiecare frântură de gând sau acțiune. Datorită fricii, oamenii au început să își monitorizeze propriile gânduri și acțiuni. Cele șapte jurăminte (o alta exploatare a celor Șapte Chakre) a bisericii catolice, a împuternicit un control strict asupra fiecărei etape a vieții personale. Controlul suprem a fost instaurat prin așa-numitele ”jurăminte confesionale”. Prin confesiune, biserica a câștigat și mai mult control, pentru că a ajuns să cunoască până și cele mai profunde secrete a populației înspăimântate. Aceasta le-a permis clerului bisericesc să aibă putere peste regi, regine și personalități monahale seculare.

Satan ne spune în Cartea Neagră (Al Jilwah), că multe scrieri și texte oculte/spirituale au fost alterate. După cercetarea originilor a diferite mituri și religii, am constatat că mulți autori nu cad de acord din punct de vedere religios și secular. Aceasta se datorează distrugerii și îndepărtării, în mod sistematic, a cunoștinței antice, de către biserica creștină. Pentru ca lucrurile să fie și mai mult înrăutățite, cea mai mare parte a documentelor originale care au supraviețuit distrugerii, a fost alterată.

Zeii ne-au lăsat adevărul înscris în piatră. Piramidele (care au forma chakrelor), au rezistat de-a lungul timpului. Este de înțeles că acești monoliți au fost construiți pentru civilizațiile care le vor urma, fiind lăsate de către Zei, care cunoșteau soarta omenirii. Aceste monumente vorbesc de la sine. Au fost construite pentru a reflecta mișcările stelelor, comportându-se ca un calendar pentru începerea marii lucrări a Magnum Opus-ului. Magnum Opusul este început în mod normal primăvara, când Soarele intră în semnul zodiacal Berbec, moment cunoscut sub numele de ”Echinocțiul de Primăvară”. Ora precisă la care această lucrare trebuie începută, este ora 3 dimineața - ora lui Satan. Aceasta este ora originală. Se spune că nazarineanul fictiv și-a dat duhul la ora 3 după-amiaza. În fine, 3 după-amiaza este de fapt ora 15:00 și în nicidecum trei, dovedindu-se din nou că este fals.

Termenul de ”Zeu Încornorat” își are originile în Sumeria. Zeii sumerieni purtau pe cap decorațiuni cu coarne. Aceasta precedă iudeo/creștinismul cu mii de ani. Originalele religii păgâne erau cunoscute pentru închinarea și venerarea Zeului Încornorat. Numai odată cu apariția creștinismului, aceștia au fost eradicați în mai multe rânduri; cu toate acestea au continuat să reiasă la suprafață și să supraviețuiască. Din nou, Zeul Încornorat a fost blasfemiat și etichetat ca ”diabolic”. Zeul Încornorat este un simbol al Chi-ului, bioelectrica forță vitală. Această forță este reprezentată de către planeta Mercur, deoarece este nestatornică și efemeră, până când este fixată prin Magnum Opus. Simbolul planetei Mercur poartă coarne.

Gravurile și hieroglifele de pe pereții Templelor și din piramide continuă să rămână cu noi în ziua de azi, ca mărturie a adevărului pentru aceia care au îndeajuns de multă cunoștință spirituală pentru a le interpreta. Acesta este motivul pentru care Zeii le-au imprimat în piatră. Satanismul se bazează pe Magnum Opus. Toate simbolurile satanice pun accentul pe vrăjitorie și cunoștiință ocultă şi spirituală; toate acestea învaţă cum să se atingă dumnezeirea. Întregul Satanism se învârte în jurul Magnum Opusului: atingerea perfecțiunii fizice și spirituale, de către omenire.

Originile Satanismului în Orientul Îndepărtat

Templul lui Solomon

Ţapul din Mendes

____________________________

Referinţe:

¹ Cassel Dictionary of Witchcraft, de David Pickering, articol despre "Germania", pagina 108 

The Lost Book of Enki; Memiores of an Extra-Terrestrial God, de Zecharia Sitchin 

Satan Wants You, de Arthur Lyons, paginie 24-26 

The Biography of Satan, de Kersey Graves, paginile 146- 147 

The People of the Sea- The Search for the Philistines, de Trude and Moshe Dothan, paginile 185- 186 

1 opmerking:

  1. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    BeantwoordenVerwijderen