zaterdag 18 januari 2014

Simboluri Satanice

Simboluri Satanice


E un fapt trist că puțini sataniști cunosc adevărata semnificație a simbolurilor noastre. Cei mai mulți preiau informații false și eronate din surse creștine. Creștinii își arată prostia și ignoranța încontinuu. Cunoștința este cel mai mare dușman al lor, întrucât nicio înșelătorie, nicio farsă și nicio minciună nu poate avea succes atunci când victima cunoaște adevărul. Fiecare simbol satanic poartă o semnificație spirituală puternică, în ceea ce privește atingerea dumnezeirii de către omenire, a perfecțiunii și imortalității fizice și spirituale. Cele mai multe simboluri satanice – dacă nu chiar toate acestea – fac referință la adevărata cunoștință spirituală și la sufletul uman. 



ȘARPELE: cel mai sacru simbol din Satanism. Șarpele reprezintă forța kundalinică de la baza coloanei vertebrale. Atunci când șarpele este activat prin meditația de împuternicire și exerciții specifice, acesta urcă prin cele șapte chakre, aducând cu sine un grad ridicat și intens de conștientizare, iluminare, abilități fizice și spirituale și atotcunoaștere. Cobra cu capișon care apare în multe dintre gravurile din Egipt, simbolizează gradul de conștientizare expandat care rezultă din ridicarea Șarpelui Kundalini. 
Acesta este ADEVĂRATUL fundament al Satanismului: ridicarea șarpelui. Aceia care își ridică energia șerpească cu succes, se află la un nivel spiritual mult mai ridicat și nu mai pot fi înșelați de programul creștinismului și de celelalte programe inamice.



Pentagrama cu vârful în jos simbolizează energia de sus care intră prin chakra coroanei. Fulgerul satanic îl simbolizează pe Satan ca Adevăratul nostru Zeu Creator. Fulgerul este forța vitală – bioelectricitatea. Toate simbolurile cu vârful în jos întâlnite în Satanism, reprezintă energia de sus care descinde, dă viață și împuternicește sufletul uman.   

Crucea de fier cu brațe egale poate fi văzută în majoritatea sigiliilor Demonilor și reprezintă alinierea corectă a chakrelor din cele trei granthi (noduri) ale sufletului, dar și forma sufletului uman. 


Lucifer are mai multe sigilii. Fiecare dintre acestea are de a face cu atingerea dumnezeirii. Simbolul său din dreapta simbolizează Adevăratul GRAAL. Acesta este pocalul care reține elixirul vieții. Biserica catolică a FURAT și a corupt acest simbol. Graalul este parte din lucrarea Magnum Opusului, potențial pe care îl purtăm în noi înșine. Acesta nu este un obiect fizic, ci este un concept. Sângele chakrelor” este energia care picură din acestea, atunci când sunt stimulate. Graalul este înfățișat ca”Sânge Regal – acesta este ”sângele” chakrelor.



Simbolurile din stânga sunt a lui Astaroth. Ambele au derivat din Ankhul Egiptean.




Ankhul Egiptean reprezintă cheia sufletului și chakra inimii. Iconița planetei Venus a derivat si ea din ankh. Astaroth guvernează atât peste planeta Venus cât și peste chakra inimii. 

 

Culorile ROȘU, ALB și NEGRU datează nu numai din Egiptul Antic, ci din originile lor în Orientul Îndepărtat. Egiptul a fost cunoscut drept ”Pământul Negru-Roș” și a fost un centru de alchimie. Alchimia este transformarea sufletului uman în cel de zeu. Prin această transformare, finalizăm munca neterminată a Creatorului nostru Satan. Culorile roșu, alb și negru țin de cele trei nadi majore ale sufletului. Ida e neagră, Pingala este roșie, iar Sushumna este albă.


”ÎNTUNERICUL”
Asocierea ”întunericului” cu Satanismul a fost sucită și pervertită până peste cap. Asta nu ține de sperietori, vampiri sau orice alt rahat de genul. ”Întunericul” satanic are de a face cu ”yin” și ”yang”. Reprezintă partea feminină a sufletului: mintea subconștientă pe care o accesăm prin meditații. Șarpele lui Satan aparține și el părții feminine a sufletului. Partea masculină a sufletului este partea logică și dreaptă a creierului, în timp ce cea feminină ține de partea dreaptă a creierului. Sufletul are atât un pol negativ cât și un pol pozitiv. Partea masculină și cea feminină trebuie să lucreze împreună. Partea masculin-logică și masculină, direcționează partea feminină prin reflecție și voință. Partea feminină este uzina sufletului și manifestează gândurile și ideile generate de partea masculină. De asemenea, partea feminină este partea creativă a sufletului: vise, muzică, sentimente, intuiție. Datorită faptului că puterea de a-ți controla propriul destin – și libertatea spirituală care vine din asta – ține de partea feminină a sufletului, biserica catolică împreună cu fratele lui geamăn islamul, lucrează pentru a promova femeile într-o imagine inferioară. Islamul este brutal cu femeile, iar biblia iudeo/creștină le degenerează până peste cap. Toate aceste lucruri lasă amprente în subconștient, în mod subliminal suprimând și tăgăduind puterea feminină din suflet. După secole de împuternicire a acestui gunoi, partea feminină a sufletului și puterile acesteia s-au atrofiat. Acesta este motivul pentru care omenirea și lumea asta se află în dezordinea în care se află acum. A fost creat cel mai serios dezechilibru care s-a generalizat. Prin meditația de împuternicire, Satanismul lucrează să întărească partea feminină a sufletului, să restaureze echilibrul și sănătatea spirituală (pe lângă împuternicirea individului ca întreg). 


 ”Furca Diavolului” este în fapt un simbol antic care a precedat creștinismul cu mii de ani. Originile acestui simbol sunt în Orientul Îndepărtat (de unde l-a furat creștinismul cu rădăcinile sale evreiești și l-au pervertit și corupt până nu a mai rămas nimic din el; au făcut asta cu scopul de a distruge cunoștința spirituală din rândul populației, pentru caaceasta să poată fi ținută bine mersi în mâinile câtorva ”aleși”). Este cunoscută drept ”TRISHUL” și simbolizează străpungerea prin cele trei noduri ale sufletului – din chakra sexuală, a gâtului și cea a coroanei – numite și ”granthi” în sanscrită. Pentru ca șarpele să poată urca, toate aceste trei noduri trebuie să fie deschise. Trishul simbolizează energia kundalinică care străpunge prin cele trei granthi.


Imaginea Baphometului din ocultismul occidental a fost luată din imaginea lui Shiva (vezi poza cu albastru de mai sus). Fii atent la postură, în special cea a mâinilor: una ațintită în sus și alta în jos. Și aici, Baphometul simbolizează atât aspectul masculin cât și cel feminin al sufletului (acest lucru apare și în imaginea lui Akhenaton din Egipt). Coarnele sunt un simbol al lui Mercur, care reprezintă vril-ul/chi-ul/puterea vrăjitorească/forța vitală/prana.
Aripile sufletului înseamnă libertate spirituală. Capra simbolizează fertilitatea – fertilitate în sensul de multiplicare/sporire a forței vitale, care în schimb activează și ridică Șarpele Kundalini. ”Capra a o Mie de Tineri” face referire la chakra coroanei cunoscută și ca”Sahasrara” în sanscrită, cuvânt care înseamnă ”Lotusul cu o Mie de Petale”.

 

Coarnele simbolizează forța vitală/puterea vrăjitorească/vril-ul/chi-ul/etc. Acest lucru este simbolizat de iconița planetei Mercur (vezi mai jos).”Mercur” este cunoscut ca ”Mesagerul Zeilor”. ”Zeu/i” este un cuvânt de cod pentru chakre. Notează cele două coarne din frunte, evidențiate în imaginea lui Azazel din dreapta și cu razele care îi iasă din cap; aceasta simbolizează șarpele ridicat.


PIRAMIDA este simbolică formei chakrelor umane. Partea care lipsește din vârful piramidei reprezintă munca neterminată din sufletele noastre și OCHIUL A TOT VĂZĂTOR – care în gnosticism reprezintă atotcunoașterea care se manifestă atunci când atingi dumnezeirea. Această stare mai este cunoscută ca”SAMADI”, adică ”SUPER-CONȘTIENȚĂ”. Poza din dreapta a fost luată de pe bancnota americană de $1. Statele Unite ale Americii, a fost fondată în întregime pe principiile Masonice și nu a fost absolut deloc creștină. Freemasoneria Originală a fost Satanică.

 
 este numărul cabalistic al Soarelui. 666 este a-tot-importanta chakră solară. Adevărata semnificație a ”Templului lui Solomon” este TEMPLUL SPARELUI. ”Sol”, ”Om” și ”On”sunt cuvinte pentru Soare. ”Sol” este cuvântul latinesc pentru Soare. ”Om” este numele dat de hinduși Soarelui Spiritual. ”On” este cuvântul egiptean pentru Soare. Simbolismul Templului lui Solomon a fost furat de evrei și transformat de aceștia într-o figură fictivă, la fel ca și bazaconia numită”nazarinean” și aproape tot ceea ce se găsește în biblia iudeo/creștină. Adevărata semnificație pentru ”Templul Soarelui” este una spirituală; simbolizează sufletul perfecționat, de unde razele chakrei solare (666) – care este centrul sufletului și care circulă energia spirituală – radiază în 8 raze distincte. Sufleul strălucitor este simbolizat prin Soare. 8 este numărul lui Astaroth.
De asemenea, acesta are de a face și cu ”Noul Ierusalim”. Numele ”Ierusalim” a fost furat și corupt în numele unui oraș din Israel. ”Ierusalim” ESTE UN CONCEPT!

Fii atent la simbolurile satanice de mai sus, în care numărul 8 – răsturnat pe verticală – este simbolul infinității/imortalității. Crucea dublă simbolizează sufletul uman la nivelul chakrei solare (666) și cea a inimii/umerilor. Steaua cu 8 colțuri de mai sus, este steaua lui Astaroth, pe care biserica catolică a etichetat-o ca”Sigiliul Fiarei”. Tot ceea ce are de a face cu spiritualitatea a fost calomniat, defăimat, blasfemiat și pângărit de către bisericile catolice/creștine. ”Lumina” este de asemenea simbolică pentru sufletul strălucitor și perfecționat. 
 



Simbolul lui Astaroth din dreapta simbolizează balansul și echilibrul la care se ajunge atunci când nadiile Ida și Pingala sunt active în egală măsura, iar Sushumna încetează să mai fie inactivă.




Craniul și oasele este un simbol al stadiului Nigredo (transformare) din lucrarea Magnum Opus (transformarea sufletului într-unul de zeu). Acesta este stadiul morții, înainte de purificarea sufletului în dumnezeire. Zgura este separată de puritate. (Moartea și învierea multor Zei păgâni – cum e Odin, Horus, etc. – simbolizează același stadiu. Te-ai prin acum de unde au furat jidanii povestea gogonată cu ”moartea și învierea gunoiului iisus” …)



De asemenea, Soarele Negru, corbul, cioara și culoarea neagră, simbolizează și ele acest stadiu Nigredo (transformare). Soarele Negru este Soarele astral.

Păunul este sacru înaintea lui Satan și reprezintă cel de-al treilea ochi și stadiul multicolor din Magnum Opus, stadiu care urmează imediat după cel Nigredo (transformare).
Lucifer, Lucifer, întinde-ți poala și trece-mă repede prin strâmtoarea văii morții, spre lumina strălucitoare, spre palatul Zeilor. – Isanatha Muni 



Crucea întoarsă este un simbol antic și DA, precedă creștinismul și rădăcinile lui evreiești, cu mii de ani. Adevărata semnificație a acesteia este modul corect de aliniere a chakrelor. Atotimportanta chakra solară (666) se aliniază cu vârful în jos, conferindu-i putere sufletului.






© Copyright 2006, 2008, 2011 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

1 opmerking:

  1. Fostul meu iubit ne-a părăsit pe mine și pe fiica mea acum șase săptămâni, după ce am încercat aproape totul pentru a-mi restabili relația, am fost dezamăgit. Nu mi-a ieșit nimic. O săptămână mai târziu, în timp ce parcurgeam Instagram-ul meu, am văzut câteva mărturii despre DR, zori ajutând oamenii să-și reaprindă relația și să repare casele sparte, la început am fost sceptic, dar am decis să încerc și am luat contact cu DR, Dawn pentru ajutorul ei, câteva zile făcând contactul cu ea, totul s-a schimbat automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul era pe toată fața mea, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost perfect. Folosesc acest mediu pentru a-l aprecia pe Dr, Dawn, dacă aveți dificultăți în relația voastră.
    * Dacă vrei să concepi.
    * Dacă vrei să te reîntâlnești cu iubitul tău.
    * Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    Dr. Dawn Acuna este singura persoană care vă poate ajuta: dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    BeantwoordenVerwijderen