zaterdag 18 januari 2014

Satanism Laveyan-Biblia Satanica

http://www.scribd.com/doc/33443141/Antonn-Szandor-LaVey-Biblia-Satanica

Bun Venit

Bun Venit


''[Satanismul este] religia originală a neamului omenesc'' - Satan
 
Ministerele Bucuria lui Satan și-au luat angajamentul de a restaura Satanismul Adevărat. Noi avem privirile ațintite la Adevăratul Creator a religiei cunoscute astăzi sub numele de ''Satanism'', iar Creatorul ei este însuși Satan. De prea multă vreme, inamicii și outsiderii au avut libertatea de a-L defini atât pe Satan cât și Satanismul în așa fel încât să corespundă propriilor lor agende. Arareori I s-a permis lui Satan să vorbească pentru El însuși și să reveleze cine și ceea ce este El cu adevărat. Satan este o ființă reală. A interacționat cu mulți de-a lungul ultimilor mii de ani, lăsându-ne doctrinele Al Jilwah-ului, ale Qu'ret Al Yezid-ului, precum și altoe manuscrise. El este originalul Zeu Încoronat.

Satan nu se potrivește în nici un fel cu definițiile iudeo-creștine sau islamice, care L-au definit în mod eronat timp îndelungat și nici nu se aseamănă cu caracterul descris de Anton La'Vey în ''Biblia Satanistă''. Pentru cacineva să Il poată cunoaște cu adevărat, acesta trebuie să I se adreseze personal, fără prejudecăți sau expectări. Prin urmare, va constata că Satan nu se conformează concepțiilor unei denominațiuni sau alteia despre˝diabolic˝, concepții care au fost în mod necugetat și fără minte aruncate peste El, timp de secole.

Din nefericire, căutarea informaților și a răspunsurilor în afară, a fost o temă comună în Satanism și asta pentru că atât de multe informații au fost îndepărtate și distruse în mod sistematic de către Biserica Creștină. Biserica Creștină a inventat o istorie falsă dar care să se potrivească cu agenda lor, care are ca scop păstrarea cunoștințelor și a puterii spirituale în mâinile câtorva, în defavoarea omenirii.
Multe articole găsite pe acest site sunt învechite în lumina noilor cunoștințe. Satanismul înseamnă cunoaștere, iar eu sunt implicat mai departe în studii și cercetări fără sfârșit, pentru a descoperi învățăturile și cunoștiințele antice, care au fost suprimate. Îmi dau toate silințele de a actualiza acest website în mod regulat, atunci când timpul îmi permite.

Ministerele Bucuria lui Satan nu recunosc Iudaismul, Creștinismul sau Islamul ca religii legitime. Acestea sunt în adevăr programe menite să înlocuiască cunoașterea spirituală cu minciuni, gunoaie şi nimicuri, în timp ce storc miliarde peste miliarde de dolari și energie psihică, totodată explorând sărăcia și suferința, doar pentru a păstra cunoștiințele spirituale şi puterea, împreună cu 
nespuse bogații în mâinile câtorva ''aleși''.

Iudaismul și Creștinismul sunt extrem de noi, cu toate că ei încearcă să susțină opusul; aceași este povestea și cu această ultimă ''religie'' majoră, Islamul, care a început să se manifeste cu mai puțin de 1000 în urmă.

Noi am descoperit că aceste programe își au rădăcinile în învățături și practici furate și corupte din religiile mai vechi,  neavând nimic în ea însăşi. Aceiași postură o avem și cu privire la ''Wicca'' și ''Neo-Păgânism''. Amândouă acestea sunt apariții recente (începând să se manifeste în secolul al XX-lea), fiind versiuni corupte ale religiilor originale, dar care se conformează agendei iudeo-creștine de înrobire a lumii prin îndepărtarea adevăratei spiritualități.

Obiectivul nostru este acela de a face cunoscut oamenilor adevărul și de a expune toate minciunile despre Satan, Satanism și Sataniști, create de recentele așa numite ''religii''.

Noi nu îi recunoaștem și nici nu confirmăm grupurile care Îl caracterizează pe Satan după conceptele iudeo-creștine, dar nici pe aceia care, la fel ca membrii Bisericii lui Satan înființată de Anton La'Vey, nu Îi admit existența ca ființă reală.

Informațiile de pe acest site sunt atât rezultatul a multe cercetări cât și a interacțiunii personale a multor discipoli cu Satan însuși și cu Demonii Săi, care ne-au ghidat și îndreptat spre adevăratele origini a Satanismului. Noi te încurajăm, de asemenea, să citești și să studiezi de unul singur, liber și cu o minte deschisă. Doar atunci când mintea îţi este cu adevărat liberă și deprogramată de minciunile "religiilor" amintite mai sus, adevărata învățătură și iluminare se poate manifesta.

Satan

Satan

Pentru prea multa vreme, prea multe informații neadevarate au fost raspandite despre Satan. Multi dintre noi L-au vazut, au povesit cu El si au fost - astral - atinsi de El. Fiecare dintre noi care Il cunosc, cad de acord in ceea ce priveste infatisarea Lui. Religiile de dreapta, pentru prea mult timp, au scris carti despre felul in care ei cred ca El se infatiseaja,  despre felul in care ei cred ca Demonii arata; acestea nu sunt decat minciuni blasfemitoare. El nu este rosu, cu coarne si coada si nici nu arata precum monstrii de Halloween. El nu are ochii rosi si invapaiati sau aripi cauciucate. Aceste descrieri sunt menite sa-L insulte, sa-L denigreze si sa Il huleasca. In continuare sunt prezentate cateva imagini despre cum S-a infatisat Satan celor care L-au vazut. In mod contrat etichetelor conform carora Satanismul este ''intunecat'', Satan apare imbracat intr-o roba alba si stralucitoare, identica cu cea purtata de El, in imaginea de mai jos. Multi dintre noi Il vad adesea si au, de asemenea, o relatie foarte apropiata cu El. Este frumos. Infatisarea Lui este aproape identica cu cea din imagine. Sigura diferenta este aceea ca, arareori apare cu aripi.

















Aici este o pictura veche a lui Edward Burney, din Epica ''Paradisul Pierdut''.


Multi oameni au intrebat, cum arata sigiliul lui Satan:

Satan's Sigil 1
Satan's Sigil 2


 - Ziua Lui este Luni

 - Culorile Lui sunt albastru, rosu si negru.

 - El este Zeul Sumerian EA, de asemenea cunoscut sub numele de ENKI, care inseamna ''Domn al Pamantului''. El mai este cunoscut ca Malek Ta'us.

 - Animalele care Ii sunt sacre: paunul, sarpele, capra, dragonul si corbul.

 - Numerele Lui sunt 2, 11 si 4. (666 este simbolic Erei Varsatorului, era in care El va domni din nou).

 - Semnele Sale zodiacale sunt Varsator si Capricorn.

 - Planetele Sale sunt Uranus si Venus (Luceafarul de dimineata).

 - Directiile sale sunt atat Sud cat si Est.

 - Ziua anului care este cea mai importanta pentru El, este 23 decembrie, momentul in care Soarele atinge ungrad in Capricorn. Capricorn este al 10-lea semn zodiacal, si cu primul sau grad, fac 11. Prima zi dupa Solstitiul de Iarna este ziua Lui personala, si ar trebui respectata de fiecare satanist dedicat (aceasta mi-a fost dictata in mod personal, de catre Satan insusi).




Aici esre o pictura din ''Paradisul Pierdut'' de John Martin, a Palatului lui Satan.











Demonii

Demonii, Zeii Iadului



       Panteonul Iadului 

      Satanism Spiritual

      Satanismul Spiritual

      Satanismul Spiritual, ca și ''Satanismul Tradițional'', se diferențiază de Satanismul LaVeyan. Noi suntem conștienți de existența lui Satan/Lucifer ca ființă reală. Noi nu suntem atei. În ciuda discrepanțelor majore, Biserica lui Satan, fondata în 1966 de către Anton Szandor LaVey, în prezent adoptă o atitudine ateistă în ceea ce privește zeitățile externe, iar pe Satan îl văd doar ca pe un ''arhetip''.

      În lumina 'noilor' cunoștințe, care au fost dobândite în urma a sute de ore de studiu profund, am descoperit următoarele:
       1.  Satan este Adevăratul Dumnezeu Creator.
      ''YHVH'' de asemenea cunoscut ca ''iehova'' de către cei înșelați, este o entitate fictivă. ''YHVH'' reprezintă cele patru elemente și de asemenea cele patru direcții, în sistemul popular evreiesc de magie, care este disponibil publicului larg.

       2.  Personajul ''Iisus Hristos'' este fictiv și a fost creat prin adaptarea a mai mult de 18 legende păgâne despre Zei care au fost spânzurați de copaci  - la fel ca și Odin -  și care mai apoi au înviat; în legendele originale, aceasta descrie operația alchimică a transformării sufletului prin moarte și apoi înviere.
      Nazarineanul este, și niciodată nu a fost altceva, decât o unealtă folosită cu scopul de a îndepărta toate cunoștințele spirituale originale și adevărate și, prin urmare, de a dezarma publicul larg de puterile lor spirituale. Omenirea a plătit cu miliarde și miliarde de dolari, cu boală, sărăcie și suferință, datorită îndepărtării acestor cunoștințe. Învățăturile și cunoștințele spirituale au fost îndepărtate în mod sistematic, sucite și corupte, cu scopul de A NE ÎNROBI PE TOȚI, ATÂT SPIRITUAL CÂT ȘI FINANCIAR. Populația a fost forțată să creadă că Nazarineanul este o entitate reală, prin asta cei din frunte au menținut controlul și au cules nespusa avuție și putere.

       3. Satanismul Adevărat a precedat Creștinismul cu sute și mii de ani și are ca fundament transformarea totală a sufletului. Creștinii sunt amăgiți în a-l ''accepta pe Iisus Hristos'' și de a se bucura de ''salvare'', ceea ce este în totalitate greșit. Totul în religia creștină este fals, iar noi dovedim asta cu dovezi care spulberă orice îndoială. Păcălelala creștină a ''salvării'' își are originile în învățăturile alchimice, furate și corupte, în care în adevăr, fiecare individ în parte lucrează activ la transformarea sa spirituală, cu scopul de a atinge dumnezeirea.

      Mulți Sataniști Spirituali Îl venerează și I se închină lui Satan/Lucifer. Alții Îl recunosc ca și prieten și nu I se închină. Noi respectăm individualismul și alegerea personală. Relația cu Satan/Lucifer ține de individ, dat fiind faptul că Satanismul valorifică gândirea liberă și individualismul.

      Satan este acela care aduce cunoașterea. Scopul Satanismului Spiritual este de a-i învăța pe adepți cum sa aplice această cunoaștere în vederea transformării sufletelor lor și atingerea dumnezeirii, precum a fost intenția originală a Dumnezeului nostru Creator, Satan.

      Spre deosebire de cele mai multe religii, Satanismul Spiritual încurajează individul în a pune întrebări cu privire la orice. A fi cel mai bun și a îți depăși limitele sunt părți esențiale ale Satanismului Spiritual, iar aceasta începe odată cu utilizarea creierului din ce în ce mai mult, până se ajunge la utilizarea acestuia la potențialul său maxim.
      Satanismul Spiritual nu intră în conflict cu știința în nici un fel. Noi încurajăm cu tărie știința și susținem toate cunoștințele științifice și cercetările de orice natură. Suntem cu toții bine conștienți că omenirea este cu mult în urmă, din punct de vedere al înțelegerii și a cunoștințelor științifice, datorită secolelor de oprimare din partea creștinismului. Credem că toate fenomenele spirituale și paranormale pot fi explicate științific, în mod rațional; știința nu au progresat îndeajuns de mult pentru a înțelege și explica multe din așa numitul ''supranatural''.

      În Satanismul Spiritual nu sunt mediatori. Noi îi încurajăm pe oamenii noștri să interacționeze ei înșiși cu Satan. Ministerul este aici doar pentru îndrumare și suport, iar relația unuia cu Satan este strict între acesta și Satan. Adoptăm motto-ul ''responsabilitatea pentru responsabil''. Nu avem stabilite nici un fel de limitări în ceea ce privește cunoașterea sau puterea personală, ci din contră, facem tot ce ne stă în putință pentru a pune la dispoziția TUTUROR întreaga cunoștință și învățătură disponibilă; nu păstrăm nimic pentru ''câțiva aleși'' sau pentru o ''elită auto-numită'', cum se întâmplă în cazul altor religii. Satan încurajează studiul individual, cercetarea și experimentarea directă.

      Cei mai mulți sataniști spirituali se dedică personal și își iau un angajament înaintea lui Satan. Acest lucru este foarte important deoarece Satan ne protejează pe măsură ce noi lucram pentru a ne avansa puterile. Aceia care intră în ocultism de unii singuri, fără nici un fel de protecție spirituală, adesea întâmpină dezastrul. Odată ce dedicarea/angajamentul este făcut, Demonii ne ghidează adesea și lucrează cu noi pentru a ne ajuta să avansăm. Spre deosebire de religiile de dreapta, Satanismul Spiritual încurajează acțiunea. Satan vrea ca oamenii săi să își trăiască viețile la maxim și să evolueze.

      Satan este întotdeauna acolo pentru noi, însă, pe măsură ce evoluăm, El se așteaptă ca noi să ne luăm viața în propriile mâini, folosindu-ne de propriile noastre puteri. Creștinismul în mod voit îi face pe oameni, nimic altceva decât schilozi. Creștinii mereu se laudă cu Iisus care a vindecat oameni. Acești oameni rămân însă, precum sclavii, deoarece niciodată nu li se cere și nici măcar nu sunt învățați cum să se vindece pe ei înșiși sau pe ceilalți. Arhetipul Nazarinean susține și încurajează atitudinea de sclav, de servitor și a individului care îndură abuzuri fără sfârșit, cu scopul de a programa umanitatea în a fi niște sclavi perfecți într-o nouă ordine mondială. Nazarineanul pune un accent deosebit pe ''viața de apoi'', cu scopul de a crea mentalitatea că viața pe care noi o trăim acum nu contează și nu este importantă în nici un fel. Această dispoziție sufletească este esențială, deoarece îi face pe adepți să îndure tot felul de abuzuri, spre beneficiul câtorva.

      ''Ne-a servit formidabil, acest mit ai lui Hristos'' - Papa Leo al-X-lea (1475 - 1521).

      Cât despre așa numitele ''miracole'' asociate cu Creștinismul precum și vindecările care au avut loc, nu au fost nici prea multe și nici prea frecvente. Orice ființă umană cu cunoaștere spirituală și putere, poate efectua aceleași fapte atribuite nazarineanului în biblie și chiar mai multe. Cei mai mulși dintre creștini nu sunt conștienți că ei, în adevăr, interacționează cu extratereștri abjecți (vrășmași Nordici, de asemenea cunoscuți sub numele de''îngeri'' și greys și 'reptilians'), care, din când în când, oferă câte o demonstrație pentru a da credibilitate minciunii creștinismului. Cât despre adepții New Age, mulți dintre ei cer sprijin din partea îngerilor, însă ei nu sunt învățați să facă nimic de ei înșiși. Satan/Lucifer este Adevăratul Dumnezeu Creator, dar și Eliberator al omenirii. El nu încearcă să îi sperie pe oameni, și prin asta să îi țină departe de puterea și cunoștințele spirituale, deoarece El este cinstit, neavând nimic de ascuns.

      Satan împarte cu noi cunoștința prin care putem deveni independenți și liberi. Ne direcționează înspre a fi maeștrii/stăpânii propriilor noastre vieți și destine. Satan și Demonii Săi sunt mereu prezenți pentru a ne ajuta atunci când întâmpinăm situații pe care nu le putem încă mânui.

      Satan își ține promisiunile; El este consecvent și iubitor cu ai Lui. Satan susține libertatea, tăria, puterea și dreptatea. Satan ne învață ca NU este OK să facem abuzuri. Ne învață că noi merităm să avem parte de plăceri, de fericire și de o viață mai bună. El ne-a creat prin inginerie genetică, în același fel în care oamenii noștri de știință creează clone folosindu-se de genetică, doar că la un nivel mult mai avansat.

      Mulți oameni disprețuiesc așa numitele puteri ''oculte'', nu le iau în considerare sau sunt complet ignoranți cu privire la ele. Adevărul este că aceste puteri oculte au fost în mâinile a câtorva timp de secole, în timp ce Creștinismul a fost o unealtă formidabilă de îndepărtare a acestei cunoștințe din rândul populației.
      Ceea ce a urmat după îndepărtarea acestei cunoștințe, a fost inventarea unui trecut fictiv, pentru a îi împiedica pe oameni să cunoască adevărul. Oamenii care nu înțeleg sau care nu sunt familiarizați cu aceste îndeletniciri, sunt la mila acelora care le dețin și care sunt adepți în utilizarea lor. Cu mii de ani în urmă, în Egiptul Antic, această putere a fost bine cunoscută și cea mai mare parte din populația acestei țări a știut cum să o folosească. Odată cu intrarea în scenă a iudeo-creștinismului și a islamului, cunoștința a fost îndepărtată și distrusă în mod sistematic, de orișiunde aceasta a fost găsită.

      Orașe, biblioteci, precum și orice altă sursă de învățătură ocultă au fost distruse, în încercarea de a anihila toate cunoștințele Zeilor Originali [care sunt de asemenea extratereștrii] și despre puterile sufletului. Zeii care au interacționat, împrietenit sau amestecat (prin legături de sânge) cu oamenii, au fost blestemați și exilați.

      Omenirea a fost izolata de Adevăratul ei Zeu Creator Satan și a decăzut de atunci din toate punctele de vedere. Abuzul asupra copiilor, a animalelor, ușurința și nepăsarea cu care mediul înconjurător, pământul și alte ființe au fost distruse, sunt doar câteva dintre efectele degenerării spirituale. Cu mii de ani în urmă, cu mult înainte de apariția iudeo-creștinismului, oamenii trăiau împreună cu Zeii, în Era cunoscută ca ''Era de Aur''.

      Satan este Zeul sumerian cunoscut sub numele de ''Ea'' sau ''Enki''. El este un Zeu și nu un înger! El a fost denigrat și calomniat de-a lungul secolelor cu falsități și minciuni. Cei mai mulți dintre oameni nu Îl cunosc pe Satan. Ei cred tot ceea ce li se spune despre El, fără murmur și fără să pună întrebări. Frica este o unealtă puternică, folosită timp de secole pentru a ține omenirea departe de Satan.

      Satan este cel mai strălucitor și cel mai puternic dintre Zei. Este simbolizat de Vărsător, al 11-lea semn al Zodiacului. Vărsătorul este un semn al civilizației, al tehnologiei și a genialității. Unul dintre numerele lui Satan este 11.

      Enki a instituit Ordinul Șarpelui din Egiptul Antic, de asemenea cunoscut sub numele de ''Fraternitatea Șarpelui''. Dea lungul mileniilor, aceste învățături au fost corupte ajungând să nu se mai asemene cu doctrinele originale. Acest Ordin avea menirea de a aduce omenirii învățături divine și putere, pentru a desăvârși Marea Lucrare de transformare a sufletelor noastre. Această învățături au fost ținute în mâinile câtorva și abuzate, în defavoarea noastră a tuturor, sub conducerea zeilor vrășmași. Oamenilor li se spune că, dacă această putere ar fi împărțită cu toată lumea, fiecare în parte ar abuza de ea. Aceasta nu este decât o altă minciună creată și împrăștiată de cei care se folosesc de aceste puteri la nesfârșit și în mod deliberat, sub direcțiile primite de la aceia dintre extratereștrii care ne sunt vrășmași și care se maschează sub numele de ''iehova''. A dezvălui aceste bine ținute secrete omului de rând, ar însemna în mod sigur, pierderea puterii celor de sus.

      Zeii sunt o rasă de humanoizi extratereștrii. În biblia creștină aceștia sunt întâlniți sub numele de ''Nefilimi''.Aceste ființe sunt foarte evoluate, extrem de avansate și cu o cunoștință și o putere imensă. Ei și-au modificat ADN-ul, astfel încât ei nu îmbătrânesc.

      În versiunea lui Simon a Necronomiconului (această carte își are rădăcinile în mitologia mesopotamiană/sumeriană), fraza: ''Când Ursul cel Mare apare în partea de jos a cerului'' se refera la constelația Ursa Mare. Când planetele se alienează într-o anumită ordine, se deschide o cale pentru călătoriile în spațiu. Oamenii privesc mereu spre cer,  când Zeii se vor întoarce.

      Scopul inițial al oamenilor a fost acela de a fi folosiți ca și sclavi muncitori în mine de aur pentru Nefilimi. Noi trebuia să fim distruși odată ce proiectul de extragere a aurului a fost încheiat, însă, Satan, împreună cu mulți alți Nefilimi deveniseră între timp tații unor copii născuți din mame umane și, în cele din urmă s-au împotrivit distrugerii noastre. Acești urmași au fost cunoscuți ca ''Demi-Zei''.

      Satan este incredibil de puternic; genial și puternic. A refuzat să accepte înfrângerea. Pierduse o luptă, însă nu a pierdut războiul. SATAN/LUCIFER ESTE UN SUSȚINĂTOR AL ELIBERĂRII DE SUB TIRANIE.

      EXISTĂ SATAN CU ADEVĂRAT?
      Da. El interacționează cu Discipolii și cu adepții Săi. Mulți dintre noi L-au văzut, am fost martorii așa zisului supranatural și de asemenea, am primit abilități cu mult superioare omului obijduit. Când cerem, primim răspuns. Spre deosebire de alte religii, în care adepții trebuie să își caute dumnezeii, Satan/Lucifer însuți vine la noi și ne lasă să Îi simțim și să Îi cunoaștem prezența.

      Demonii, în contradicție cu minciunile creștinismului, sunt prieteni omenirii. Demonii, care sunt Zeii Originali ai omenirii, ne acordă multă atenție și protecție individuală, odată ce o relație de încredere este stabilită. Când îi suntem apropiați și sub protecția Lui, Satan ne trimite Demoni care lucrează personal cu noi. Sigiliile lor conțin desene ale unor simboluri importante din alchimie, relaționate cu iluminarea/deschiderea sufletului.

      Satan nu este ''diabolic'' și nici nu este responsabil de multitudinea de boli, afecțiuni sau orice alt lucru de care omenirea este afectată.  Aceste necazuri sunt rezultatele distrugerii și înlocuirii cunoștințelor antice cu programele creștinismului.

      Satan stă de partea echilibrului dintre spiritualitate și tehnologie. Fără acest echilibru, orice civilizație, în cele din urmă se prăbușește.

      ''Iadul'' nu este o gheenă arzătoare. Iadul nu este situat în mijlocul Pământului, așa cum afirmă unii creștini nătângi, că să înfricoșeze oamenii. Conceptul creștin cu privire la iad este foarte ridicol de altfel. Unii dintre noi, care î suntem apropiați lui Satan, au văzut ''Iadul''. Din câte se pare, fiecare dintre noi, căruia Iadul i-a fost arătat, am avut parte de aceiași experiență. Unele locuri din Iad sunt natural mai întunecate, ele fiind iluminate de o lumină albastră, pe când alte locuri, beneficiază de lumina zilei, lumină naturală. Una dintre culorile lui Lucifer este albastrul, iar Demonii adesea apar înconjurați de o lumină albastră. Albastrul este o culoare foarte spirituală. Acesta este locul în care Satan îi ține pe ai Săi, până când fiecare dintre ei poate fi reîncarnat pentru a evolua și a atinge dumnezeirea. Aceste persoane fiind deja decedate, sunt bineînțeles în spirit. Unii dintre ei vizitează pământul pentru a ajuta alți oameni care sunt pe Calea Mâinii Stângi.

      ''Iadul'' și ''Pământul'' (sau lumea inferioară) sunt de asemenea alegorii pentru cele trei chakre inferioare;''Iadul'' reprezentând Chakra Bazală. Motivul acestei asocieri este Înflăcăratul Șarpe Kundalini, care șade încolăcit sub Chakra Bazală și care poate fi dogoritor de fierbinte atunci când este deșteptat.

      În opoziție cu afirmațiile isterice ale creștinilor, Satanismul nu este sub nici o forma o religie care promovează sacrificiile de sânge. Toate felurile de ritualuri și de jertfe de sânge pot fi observate pretutindeni în biblia iudeo-creștina.

      Șarpele, care îl simbolizează pe Satan, reprezintă Kundalini aflat la baza coloanei vertebrale și de asemenea, ADN-ul. Șarpele reprezintă viața. Atunci când această forță este activată, suntem vindecați și iluminați.

      Doctrinile Lui Satan

      Doctrinele lui Satan

      Predici

      Predici

              Originele Satanismului

              Originile Satanismului

               - Satanismul nu este o invenţie creştină
               -  Satanismul a apărut înaintea Creștinismului, precum și a celorlalte religii.
               - Satanismul nu este despre sperietori, spiriduși, vampiri, monștrii de Halloween sau alte entități asemănătoare.
               - Satanismul nu înseamnă ''diabolic''.
               - Satanismul nu este o ''reacție'' la creștinism.
               -  Satanismul nu este creația lui Antor Szandor LaVey.
               - Satanismul nu înseamnă și nu este despre moarte.
               - Satanismul Adevărat este despre evoluția și împuternicirea omenirii pentru a ajunge asemenea Zeilor, precum a fost intenția Tatălui nostru Creator, Satan.

              În Taina cunoașterii Mele, nu este alt Dumnezeu în afară de mine'' 
              - Satan, în ''Pacea fie peste El''. 

              În urma secolelor de dezinformare şi minciuni în timpul cărora cunoștiințele au fost îndepărtate în mod sistematic, puțini oameni mai înțeleg sau știu ce înseamnă ”Satanismul” cu adevărat.

              Creștinii au avut libertatea de a dicta, fără a întâmpina nici un fel de rezistenţă, ceea ce ei cred că Satanismul înseamnă. Pentru a realiza asta, adevărul trebuia să fie distrus. Biserica Catolică (originala biserică creștină și locul de unde au evoluat toate celelalte secte creștine), au torturat până la moarte milioane de bărbați, femei și copii inocenți în cele mai atroce feluri, în timpul ”Inchiziției”. Unii dintre copiii care au fost arși de vii în așa-numitele ”cuiburi vrăjitorești” avea chiar și doi ani.1

              Creștinii declamă și delirează cu privire la ”noua ordine mondială”, ordine în care toate identitățile, culturile, intimitatea personală și libertatea  vor fi pierdute, iar omenirea, după ce va fi însemnată cu semnul fiarei, în mod sistematic va fi concentrată într-un stat mondial al sclaviei. Ceea ce ei nu reușesc să vadă este faptul că, în adevăr, propria lor ”religie” împreună cu biblia lor au fost și continuă să fie rădăcinile planurilor pentru acest regim. Tot ceea ce se află în biblia creștină a fost furat și corupt din religiile păgâne care au precedat Iudaismul, Creștinismul și Islamul cu sute și mii de ani. Prin iudaism și prin unealta sa: creștinismul, toate învățăturile originale ale lumii  (care nu erau decât CONCEPTE) au fost furate și concentrate în ”singurul dumnezeu”; corupte în arhetipuri evreiești, caractere evreiești și locuri fictive pentru evrei. Acest fapt i-a dat întregii rase evreiești o istorie falsă, o putere politică și ”spirituală” pe care nu o aveai până atunci și la care nu erau îndreptățiți.

              Biblia, la rândul ei, este o unealta subliminală extrem de puternică, care are ca scop principal controlarea maselor. Oricine poate deduce că această lucrare este scrisă de oameni, căci este plină de contradicții. Învățăturile acestei cărți le-au fost trâmbițate oamenilor încă de la o vârsta foarte fragedă. O minciuna trebuie întărită periodic, în opoziție cu adevărul care poate dăinui de unul singur. Deoarece cunoștințele spirituale împreună cu puterea ocultă au fost îndepărtate din rândul populației și ținute în mâinile a câtorva ”aleși”, populația neștiutoare a ajuns să fie fără nici un ajutor în fața celor care folosesc aceste puteri împotriva lor. Planul este acela de a crea un stat de sclavie de ordin mondial, avându-i pe acești câțiva ”aleși” ca și conducători. Bineînțeles că făptașii dau vina și Îl acuză pe Satan pentru toate acestea, pentru a crea distracția necesară, în timp ce ei se folosesc de puterea ocultă pentru a-și atinge scopurile. Ei sunt renumiți de-a lungul istoriei ca hoți, care jefuiesc și apoi dau vina pe dușmanii lor pentru tot ceea ce ei sunt și fac cu adevărat, în timp ce ei se se ţin pe ei înșiși la cel mai înalt nivel al respectului și inocenței.

              Religiile originale, acum cunoscute ca și ”Satanism” (apropo, ”Satan” înseamnă ”inamic” în ebraică), au fost toate centrate  pe ceea ce este cunoscut ca și ”Magnum Opus” sau ca ”Marea Lucrare”. Acela care este cunoscut drept ”Satan” este în fapt adevăratul nostru Zeu Creator. A fost împiedicat de către ceilalți Zei să își termine lucrarea cu omenirea, aceea a divinizării ei. Dumnezeirea/divinizarea înseamnă perfecțiune fizică și spirituală. Dacă vei continua să citești acest articol, îți vom dovedi asta.

              Șarpele poate fi observat peste tot în relicvele și construcțiile antice. Șarpele a fost ținut sacru în toate ariile lumii antice. Satan este Zeul Ea,cunoscut şi ca ENKI, unul dintre primii Nefilimi care au aterizat pe planeta noastră și care a pus bazele primei civilizații. În mitologia Sumeriană, simbolul lui Enki a fost întotdeauna șarpele.



              Șarpele reprezintă ADN-ul, forța vitală și Kundalini și a supraviețuit ca o emblemă a medicinii umane și veterinare, unde simbolizează viața și vindecarea. Acest simbol sacru a fost profanat și blasfemiat, numai de când iudeo/creștinismul a intrat în scenă. 

              Fiecare dintre noi suntem familiarizați cu termenul ”căzut” (vezi "îngeri căzuţi"). Acest termen a folosit din abundență de către clerul creștin, atunci când făceau referință la Satan și Demonii Sai. În adevăr, ”căzut” se referă la Șarpele Kundalini (care a fost întotdeauna asociat cu Zeul nostru Creator, Satan), șarpe care s-a prăbușit în întreaga omenire și care acum zace în stare latentă la baza coloanei vertebrale. Datorită acestui fapt, omenirea operează la momentul de față la un nivel scăzut de înțelegere spirituală. Abuzuri nepăsătoare la adresa copiilor și a animalelor, războaie fără rost, brutalitate și corupție interminabilă sunt toate un rezultat a prăbușirii Șarpelui Kundalini.

               ”Pomul Vieții”, concept care a fost furat din anticele religii păgâne și care a sfârșit în cartea biblică a Genezei, a fost prezent în multe părți ale lumii antice în frize pe pereții templelor și în unele morminte.  ”Pomul Vieții” este de fapt o mapă a sufletului uman. Tulpina este coloana vertebrală iar ramurile sunt circuitele prin care curge Chi-ul (bioelectricitatea). 

              Șarpele Kundalini este elementul care împuternicește sufletul, invocând toate stările de super-conștiință, cunoscute ca ”samadhi””Zeul-Soare” este în adevăr sfera cu Chi (bioelectricitate) condensat, care este circulată prin vizualizare prin fiecare Chakră (Zeu) în parte, cu scopul de a întări și purifica sufletul, în cadrul unor meditații specifice. Acesta este primul stagiu al Magnum Opus-ului.

              Relatările prezente în biblia iudeo-creștină despre oameni care trăiau sute de ani, au fost preluate din obiectivele Magnum Opus-ului. Acesta este locul spre care ”vrăjitoria” conduce - alchimia sufletului. Acesta este totodată şi cea mai profundă lucrare a minții umane: realizarea dumnezeirii, care este dreptul prin naștere dat Neamurilor (ne-evreii) de Creatorului nostru Satan.

               
              Nimbul prezent în multe picturi este ”puterea vrăjitorului” dată de Kundalini după ce acesta a fost ridicat. Creștinii au furat acest concept din religiile originale atât din est cât și din vest. Spre exemplu, Buddha este înfățișat cu un nimb, la fel ca mulți alți Zei Hinduși. 

              Era în care religiile originale erau în floare a fost cunoscută drept ”Era de Aur”. În urmă cu aproximativ 10.000 de ani, Zeii ne-au lăsat singuri. Acest articol nu va trata aceasta tema și nici nu va răspunde întrebărilor de genul”cum” sau ”de ce”. Acest subiect va fi dezbătut într-un alt articol. Zeii sunt o rasă de extratereştrii. Ca idee, au fost mai multe rase extraterestre care au trăit pe Pământ și care au avut diferite interese cu ființele umane, fie ca prieteni, inamici sau neutrii.

              Zeii principali care au interacționat cu omenirea și care sunt creatorii noștri (prin inginerie genetică), sunt dintr-o rasă de extratereștrii cunoscută ca ”Nordici”. Locuiesc în întreaga galaxie în diferite sisteme solare. Sunt foarte avansați în cunoștințe, inteligență și în spirit. Unii sunt de ajutor omenirii - precum este Satan și Zeii antichităţii, care în cele din urmă au sfârşit sub eticheta de ”Demoni”. Alții sunt neutrii, iar alții au lucrat și continuă să lucreze spre distrugerea noastră. Fundalul cu privire la creație poate fi găsit în detaliu în alte articole de pe acest website. S-a purtat un război din cauza omenirii, război în care, de o parte era Satan și Demonii Săi - care doreau să ne dea cunoștința și îndrumările necesare pentru a ne putea ridica la perfecțiunea fizică și spirituală de zeu, în timp ce de cealaltă parte luptau inamicii care doreau să ne țină ignoranți din punct de vedere spiritual, pentru a ne putea folosi sufletele ca supliment gratuit de energie.
              În multe scrieri de natură spirituală sau ocultă, termenul ”Zeu/Dumnezeu” sau”Zei/Dumnezei” a fost folosit și în referire la cele șapte chakre. Datorita secolelor în care cei care aveau cunoștințe spirituale erau persecutați, aceste scrieri au ajuns să fie codificate, cunoștința fiind ascunsă sub formă de alegorii și cuvinte cheie. Numărul ”șapte” este repetat la nesfârșit în biblia iudeo/creștină. Acesta este furat și corupt din cele șapte chakre principale ale sufletului. Varianta originală a crucii avea toate cele patru brațe egale, precum se poate observa și în multe sigilii ale Demonilor, cu punctele (reprezentații ale chakrelor) evazate. Un alt exemplu bine cunoscut, este Crucea de Fier a Naziștilor; în adevăr aceasta este forma sufletului uman, reprezentând cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă), care sunt componente ale sufletul uman. Numărul ”patru” este un alt număr furat și corupt în biblia iudeo/creștină. Cel mai țipător exemplu este cazul celor ”patru evanghelii”.

              Tarotul, care este originar din Egipt și care se bazează pe constelații (Egiptul a fost centrul Alchimiei Spirituale - motiv pentru care a fost atacat în nenumărate rânduri de evrei, creștini și bineînțeles, musulmani. Vezi incendierea Bibliotecii din Alexandria), a evoluat într-un set de cărți; cărțile de joc pe care le avem cu toții astăzi, își au evoluat tot de aici, imediat după ce Atuul a fost îndepărtat. Tarotul este plin de mesaje și instrucțiuni pentru realizarea Magnum Opus-ului. Din Tarot, evreii au derivat și și-au creat ”Torah”, în care învățăturile originale sunt corupte complet. ”Torah-ul” evreiesc mai este cunoscut și sub numele de ”Cele Cinci Cărți ale lui Moise” (un alt caracter fictiv evreiesc, care își are rădăcinile în istoria vieții lui Sargon și Thutmose) sau”Pentateuh”. Cele cinci cărți ale lui Moise au avut ca punt de plecare cele cinci capitole/seturi ale Tarotului: Baghete/Tije (elementul focului), Monede (elementul pământului), Pocale (elementul apei) și Săbii (elementul aerului), împreună cu Atuuri, care au fost îndepărtate și care simbolizau eterul sau chintesența. Toate aceste elemente sunt esența sufletului uman (al cincilea element, chintesența, le ține pe celelalte patru împreună), fiind implicate în lucrarea Magnum Opus.

              Toate caracterele și arhetipurile evreieşti din biblie nu sunt decât niște impostori construiți din Zeii Păgâni.”Isus” NU este o ființă reală, ci un CONCEPT. Pentru acei creștini înșelați, care cred că l-au experimentat pe”Isus”, în realitate au avut de a face și au comunicat cu ființe extraterestre nefaste. În timp ce Aleister Crowley se afla în transă, a desenat imaginea a ceea ce e cunoscut ca ”Iehova” (o corupție a ”YHVH”-ului, care este un alt lucru pervertit din cele patru direcții și elemente, care îi face ”numele” ușor de pronunțat): ceea ce a ieșit, era imaginea unui Gray (extraterestru inamic). La acel moment, cunoștințele despre extratereștrii nu erau atât de larg răspândite, neexistând nici poze cu aceștia. Despre aceleași ființe se spune că au făcut un târg cu Vaticanul: suflete în schimbul bogățiilor și a puterii, în mâinile câtorva. Pentru a putea realiza acest lucru, toate cunoștințele spirituale și oculte trebuiau să fie îndepărtate. Nici o escrocherie nu poate avea succes dacă victimele au cunoștință de cauză. Pentru a deveni o victimă deplină, trebuie să fii neștiutor.
              Satan este Acela care aduce cunoștința și iluminarea. El nu are nimic de ascuns.

              Întorcându-ne la nazarinean, crucifixul - despre care pot adăuga că nu a fost întâlnit în nici un loc de închinare înainte de secolul al IX-lea - este un alt simbol exploatat și creștinizat din cele patru pătrare; arhetipul evreiesc”Isus/Yeshua” nu este decât un CONCEPT. Acei 33 de ani despre care se spun ca el i-a trăit, reprezintă cele 33 de vertebre ale coloanei vertebrale prin care Șarpele Kundalini urcă. Crucificarea semnifică Magnum Opus-ul: torturarea, moartea, învierea. În originile care simbolizează aceasta lucrare sunt incluși Fenixul Egiptean (moartea și învierea din cenușă), Zeul Egiptean Set - care a fost crucificat pe o ”furka”, povestea lui Isis și Osiris, poveste în care Osiris a fost desfigurat și tăiat în nouă bucăți și înviat mai apoi de Isis.

              Evreiasca ”Fecioară Maria” este un impostor corupt al lui Astarot. La fel și arhanghelul Mihail, care a fost furat din Marduk. Arhanghelul ”Gabriel” a fost furat din Zeul egiptean Toth, Rafael a fost furat din Azazel, iar Uriel din Beelzebub. Din nou, o altă exploatare a celor patru pătrare.

              Sexualitatea a fost din totdeauna reglementată și privită cu dezaprobare de către biserica creștină. Aceasta se datorează faptului că, sexualitatea și orgasmul - forța vitală - sunt esențiale ascensiunii spirituale și a înălțării Șarpelui Kundalini. Deoarece biserica nu avea cum să supravegheze activitatea sexuală, au dezvoltat o doctrină a terorii extreme. Populația, dezbrăcată de orice cunoștință și putere spirituală (ignoranța = frică) a căzut victimă acestei minciuni. ”Iadul” a intrat în scenă. Cuvântul ”iad” (în engleză ”hell”, germană ”Hölle”) provine din cuvântul scandinav ”Hel”, care înseamnă ”lumea de dincolo”. În adevăr, ”cer” și ”iad” sunt cuvinte cheie pentru Chakra Bazală și Chakra Coroanei. Biserica creștină a depus toate eforturile posibile pentru a înlocui orice fel de asociere spirituală cu aceste numere și orice număr semnificativ care a fost relaționat sufletului uman (cum e cazul numărului 144.000, care este numărul ”nadiilor” sau ”circuitelor” din corpul uman, prin carecirculă forța vitală). Numărul doi devenise sinonim cu Satan. A doua chakră este Chakra Sexuală și controlează sexualitatea umană, așa că, bineînțeles că orice asociere cu numărul doi trebuia să primească o conotație”diabolică”. Orice blocaj în cea de-a doua chakră, ține individul complet înrobit din punct de vedere spiritual, deoarece forța vitală rămâne complet inactivă în prima chakră.

              Prin intermediul fricii, credințele și gândurile oamenilor pot fi controlate. Omenirea a fost condusă înspre a crede că acest ”dumnezeu atotputernic și omniprezent” le știe fiecare frântură de gând sau acțiune. Datorită fricii, oamenii au început să își monitorizeze propriile gânduri și acțiuni. Cele șapte jurăminte (o alta exploatare a celor Șapte Chakre) a bisericii catolice, a împuternicit un control strict asupra fiecărei etape a vieții personale. Controlul suprem a fost instaurat prin așa-numitele ”jurăminte confesionale”. Prin confesiune, biserica a câștigat și mai mult control, pentru că a ajuns să cunoască până și cele mai profunde secrete a populației înspăimântate. Aceasta le-a permis clerului bisericesc să aibă putere peste regi, regine și personalități monahale seculare.

              Satan ne spune în Cartea Neagră (Al Jilwah), că multe scrieri și texte oculte/spirituale au fost alterate. După cercetarea originilor a diferite mituri și religii, am constatat că mulți autori nu cad de acord din punct de vedere religios și secular. Aceasta se datorează distrugerii și îndepărtării, în mod sistematic, a cunoștinței antice, de către biserica creștină. Pentru ca lucrurile să fie și mai mult înrăutățite, cea mai mare parte a documentelor originale care au supraviețuit distrugerii, a fost alterată.

              Zeii ne-au lăsat adevărul înscris în piatră. Piramidele (care au forma chakrelor), au rezistat de-a lungul timpului. Este de înțeles că acești monoliți au fost construiți pentru civilizațiile care le vor urma, fiind lăsate de către Zei, care cunoșteau soarta omenirii. Aceste monumente vorbesc de la sine. Au fost construite pentru a reflecta mișcările stelelor, comportându-se ca un calendar pentru începerea marii lucrări a Magnum Opus-ului. Magnum Opusul este început în mod normal primăvara, când Soarele intră în semnul zodiacal Berbec, moment cunoscut sub numele de ”Echinocțiul de Primăvară”. Ora precisă la care această lucrare trebuie începută, este ora 3 dimineața - ora lui Satan. Aceasta este ora originală. Se spune că nazarineanul fictiv și-a dat duhul la ora 3 după-amiaza. În fine, 3 după-amiaza este de fapt ora 15:00 și în nicidecum trei, dovedindu-se din nou că este fals.

              Termenul de ”Zeu Încornorat” își are originile în Sumeria. Zeii sumerieni purtau pe cap decorațiuni cu coarne. Aceasta precedă iudeo/creștinismul cu mii de ani. Originalele religii păgâne erau cunoscute pentru închinarea și venerarea Zeului Încornorat. Numai odată cu apariția creștinismului, aceștia au fost eradicați în mai multe rânduri; cu toate acestea au continuat să reiasă la suprafață și să supraviețuiască. Din nou, Zeul Încornorat a fost blasfemiat și etichetat ca ”diabolic”. Zeul Încornorat este un simbol al Chi-ului, bioelectrica forță vitală. Această forță este reprezentată de către planeta Mercur, deoarece este nestatornică și efemeră, până când este fixată prin Magnum Opus. Simbolul planetei Mercur poartă coarne.

              Gravurile și hieroglifele de pe pereții Templelor și din piramide continuă să rămână cu noi în ziua de azi, ca mărturie a adevărului pentru aceia care au îndeajuns de multă cunoștință spirituală pentru a le interpreta. Acesta este motivul pentru care Zeii le-au imprimat în piatră. Satanismul se bazează pe Magnum Opus. Toate simbolurile satanice pun accentul pe vrăjitorie și cunoștiință ocultă şi spirituală; toate acestea învaţă cum să se atingă dumnezeirea. Întregul Satanism se învârte în jurul Magnum Opusului: atingerea perfecțiunii fizice și spirituale, de către omenire.

              Originile Satanismului în Orientul Îndepărtat

              Templul lui Solomon

              Ţapul din Mendes

              ____________________________

              Referinţe:

              ¹ Cassel Dictionary of Witchcraft, de David Pickering, articol despre "Germania", pagina 108 

              The Lost Book of Enki; Memiores of an Extra-Terrestrial God, de Zecharia Sitchin 

              Satan Wants You, de Arthur Lyons, paginie 24-26 

              The Biography of Satan, de Kersey Graves, paginile 146- 147 

              The People of the Sea- The Search for the Philistines, de Trude and Moshe Dothan, paginile 185- 186